Βαγγέλης Παππάς: Δύσκολη η απόφαση για τη στάση μας τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών

Δε βγήκε «λευκός καπνός» κατά τη συνεδρίαση των μελών της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης για το τι θέση θα πάρει ο συνδυασμός στη «μάχη» Τσανάκα-Μουριάδη

Ξεκίνησαν ήδη οι ζυμώσεις εντός των συνδυασμών του δήμου Καβάλας οι οποίες «κατέβηκαν» στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, με φόντο πλέον τη 2η Κυριακή των εκλογών. Τα μέλη της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης με επικεφαλής τον Βαγγέλη Παππά συνεδρίασαν την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 με σκοπό να καθορίσουν όλοι μαζί από κοινού τη στάση τους για το αν θα «συμμαχήσουν» με κάποιον εκ των Τσανάκα-Μουριάδη ή όχι.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη σαφές και η απάντηση στο ερώτημα θα προκύψει μετά από νέα συνάντηση των μελών της ΚΑΠ την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019.

Αναλυτικά το μήνυμα του Βαγγέλη Παππά




«Μπορεί το αποτέλεσμα της Κυριακής να μην ικανοποίησε τις προσδοκίες μας, (όμως) η παράταξη παραμένει ενωμένη, μαζική. Με άκρως δημοκρατικό τρόπο αλλά και με αίσθημα ευθύνης συζήτησε χθες επί ώρες τον καθορισμό της στάσης μας για την επόμενη Κυριακή. Δύσκολη απόφαση, θα χρειαστεί περισσότερη ανάλυση την Πέμπτη…».