Το «ευχαριστώ» του Λεωνίδα Παππά για την πρωτιά στις εκλογές και το μήνυμά του για τη δεύτερη Κυριακή

Ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος με τον Σύγχρονο Δήμο ευχαριστεί τους ψηφοφόρους του και ζητά από τους δημότες να στηρίξουν τον Θόδωρο Μουριάδη για «καλύτερες μέρες»

Με 1.092 ψήφους, ο Λεωνίδας Παππάς εκλέγεται για τέταρτη φορά δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, αυτήν τη φορά με την παράταξη του Θόδωρου Μουριάδη και, μάλιστα, «πρώτος των πρώτων» στον Σύγχρονο Δήμο [αναλυτικά, όλη η σταυροδοσία όλων των υποψηφίων, όλων των συνδυασμών για τον Δήμο Καβάλας εδώ].

Ο δικηγόρος-εργατολόγος ευχαριστεί σε ανακοίνωσή του στο facebook όλους όσους τον στήριξαν και συνετέλεσαν στην επανεκλογή του, δεν παραλείπει να κάνει μνεία σε όλη την ομάδα των υποψηφίων της παράταξής του που έκαναν τον δικό τους αγώνα και υπογραμμίζει την ανάγκη και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 οι Καβαλιώτες να στείλουν μαζικά «το μήνυμα της αλλαγής» ψηφίζοντας για δήμαρχό τους τον Θόδωρο Μουριάδη.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανάρτησης Παππά.

«Αισθάνομαι την αδήριτη ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι με στήριξαν και με βοήθησαν να επανεκλεγώ δημοτικός σύμβουλος Καβάλας στο πλευρό του Θόδωρου Μουριάδη. Η τιμή αλλά και η ευθύνη είναι πολύ μεγάλη. Οφείλω να πω, όμως, ότι εφάμιλλη και ισάξια είναι η συνεισφορά και η συμβολή όλων των συνυποψηφίων μου, ανεξαρτήτως του αριθμού των σταυρών προτίμησης που ο καθένας μας έλαβε. Συγκροτήσαμε μία εξαιρετική ομάδα με ήθος και ανιδιοτέλεια και οι Καβαλιώτες μας αγκάλιασαν με τρόπο αναπάντεχο και μοναδικό.

Την Κυριακή πρέπει να κάνουμε το 2ο και κρισιμότερο βήμα. Να στείλουμε μαζικά το μήνυμα της αλλαγής. Με όρους συνεννόησης και συνεργασίας για το καλό της Καβάλας, πέρα και πάνω από κομματικές γραμμές, καλούμαστε να δώσουμε την ευθύνη και την ευκαιρία στον Θόδωρο Μουριάδη, ώστε να υλοποιήσει το όραμά του για την Καβάλα. Το ήθος, η σεμνότητα, η αισθητική και το κύρος του εγγυώνται καλύτερες ημέρες για τον Δήμο και τους δημότες μας».