ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας: «Φωτογραφίζει» Μουριάδη για τον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών

Ανακοίνωση με προτροπή, προς τα μέλη και τους φίλους της, να απομονωθούν αυτοί που θεωρούν τους φασίστες «καλά παιδιά»

Μπορεί να μην χρησιμοποίησε ονόματα, αλλά η «φωτογραφία» που έδωσε ήταν ευκρινέστατη! Ο λόγος για τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, που με ανακοίνωση του σε ότι αφορά τον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών στο δήμο της Καβάλας καλεί τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Θόδωρου Μουριάδη, καταψηφίζοντας έτσι τη Δήμητρα Τσανάκα. Στη δήμαρχο Καβάλας καταλογίζεται προσπάθεια σύμπραξης με τους φασίστες, τους οποίους η κ. Τσανάκα είχε χαρακτηρίσει πριν από λίγο καιρό ως «καλά παιδιά».

Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:

«Η ΝΕ Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τα μέλη, τα στελέχη, τους φίλους, αλλά και όλους τους δημότες να στηρίξουν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών με αποφασιστικότητα προοδευτικά ψηφοδέλτια.

Ειδικότερα για τον δήμο της Καβάλας, να απομονώσουν τους εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού, αυτούς που θεωρούν τους φασίστες «καλά παιδιά» προσβλέποντας στη στήριξη, άρα και στη συνεργασία μαζί τους. Στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο οι δημοκρατικές δυνάμεις πρέπει να συνεργαστούν, ώστε η διαφάνεια να αποτελέσει εμπόδιο στη διαπλοκή και η αλληλεγγύη ανάχωμα στον ρατσισμό και στην ξενοφοβία. Να προστατευτεί η εργασία, το φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον. Η πόλη να γίνει ανθρώπινη και οι κοινωνίες ανοικτές».