Λαϊκή Συσπείρωση: Αφού ο ορίζοντας των δημοτικών συμβούλων είναι μέχρι την κάλπη…

Την απουσία των δημοτικών συμβούλων από τις συνεδριάσεις του οργάνου στηλιτεύει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που πρόσκειται στο ΚΚΕ, Χρήστος Ποτόλιας

Για υποβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου της Καβάλας, την ώρα που τα προβλήματα του δήμου επιδεινώνονται λόγω καλοκαιριού, κάνει λόγο στο δελτίο τύπου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Ποτόλιας. Αφορμή στάθηκε το γεγονός της απουσίας των δημοτικών συμβούλων από τις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις του σώματος. Στην πρώτη περίπτωση η απαρτία επιτεύχθηκε οριακά, ενώ στην δεύτερη η συνεδρίασε αναβλήθηκε…

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

«Οι δημοτικές παρατάξεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την απρόσκοπτη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου»

«Φαίνεται ότι η «δράση» των εκατοντάδων υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων (σε όποιο ψηφοδέλτιο και αν φιγουράριζε το όνομά τους), τα νέα καλά παιδιά με όρεξη και διάθεση για δουλειά.  Τα οράματα και οι προτάσεις για μια Καβάλα παράδεισο των  υποψήφιων ικανών Δημάρχων, είχε ορίζοντα μόνο …την κάλπη! Αυτά που συνέβησαν στις δύο πρόσφατες συνεδριάσεις, τις πρώτες μετά τις εκλογές (η πρώτη «έκανε» απαρτία με το ζόρι, η σημερινή αναβλήθηκε) δείχνουν την υποβάθμιση και απαξίωση του ρόλου του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο μας.

Αυτή η υποβάθμιση συμβαίνει την ώρα που τα προβλήματα στο Δήμο μας παραμένουν και επιδεινώνονται και λόγω καλοκαιριού.

Το προσωπικό αποδεκατισμένο σε όλες τις υπηρεσίες, η υπηρεσία καθαριότητας αποψιλωμένη από προσωπικό και μέσα, χωρίς τις βασικές υποδομές ώστε να διασφαλίζονται περιβάλλον και δημόσια υγεία, άκοπα χόρτα σε πολλές περιοχές, αυξάνοντας μάλιστα τον κίνδυνο πυρκαγιάς, η παραλία Καλαμίτσας στο έλεος της εγκατάλειψης.

Η ”Λαϊκή Συσπείρωση” Δήμου Καβάλας  καλεί τη δημοτική αρχή (παλιά και νέα) και όλες τις παρατάξεις να αναλάβουν τις  ευθύνες τους για την απρόσκοπτη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Καλούμε τους εργαζόμενους και όλους τους δημότες να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα και μπροστά στις εκλογές της 7ης του Ιούλη να κάνουν το βήμα ψηφίζοντας το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ».