Έρχεται η ελεγχόμενη στάθμευση στο κέντρο της Καβάλας

Από τα μέσα Ιουλίου θα ξεκινήσει η εφαρμογή του μέτρου – Μόνο 3, μέχρι στιγμής, τα σημεία που θα πωλούνται οι κάρτες

Ο κύβος ερρίφθη, οι προετοιμασίες (έστω και με αρκετές καθυστερήσεις) ολοκληρώθηκαν και έτσι από την Δευτέρα 15 Ιουλίου επανέρχεται η ελεγχόμενη στάθμευση στο κέντρο της πόλης της Καβάλας. Αυτό ανακοινώθηκε και επίσημα από το δήμο Καβάλα με δελτίο τύπου που εξέδωσε και στο οποίο τονίζεται ότι το μέτρο θα ισχύει στα σημεία που έχουν ήδη δηλωθεί με τις σχετικές πινακίδες αλλά και τις διαγραμμίσεις.

Στο ίδιο δελτίο τύπου τονίζεται ότι, μέχρι στιγμής, μόνο 3 είναι τα σημεία στα οποία θα πωλούνται οι κάρτες που θα πρέπει να έχουν σε εμφανές σημείο στο παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους οι οδηγοί. Πρόκειται για δύο περίπτερα στην κεντρική πλατεία της πόλης και ένα στο Διοικητήριο. Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Καβάλας είχε απευθυνθεί στους επαγγελματίες της πόλης προκειμένου να προμηθευτούν τις κάρτες, αλλά το ενδιαφέρον τους ήταν ελάχιστο!

Η ανακοίνωση του δήμου Καβάλα αναφέρει σχετικά: «Ο Δήμος Καβάλας ενημερώνει πως το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης θα αρχίσει να εφαρμόζεται από την Δευτέρα 15 Ιουλίου στο κέντρο της πόλης, στους χώρους όπως αυτοί ορίζονται από την υπ’ αριθμόν 52/2019 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και σημαίνονται τόσο με κατακόρυφη (πληροφοριακές πινακίδες), όσο και με οριζόντια σήμανση (λευκή και μπλε διαγράμμιση). Τα σημεία διάθεσης των καρτών ελεγχόμενης στάθμευσης θα είναι αρχικά τα παρακάτω :

  1. Περίπτερα στην οδό Ίωνος Δραγούμη – Πλατεία Ελευθερίας (Έναντι Εθνικής Τράπεζας).
  2. Περίπτερο στην οδό Δοϊράνης 16 – Πλατεία Ελευθερίας.
  3. Περίπτερο στην οδό Δαγκλή 1».