ΔΕΥΑ Καβάλας: Αποκαταστήσαμε όλες τις βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης του ΤΔ Φιλίππων

Ανακοίνωση της επιχείρησης με την οποία καλεί τους δημότες να αναφέρουν τυχόν προβλήματα στο δίκτυο, ενώ τονίζεται ότι γίνονται έλεγχοι για υδροκλοπές και παράνομες συνδέσεις

Tην αποκατάσταση όλων των βλαβών και επιδιορθώσεων του δικτύου ύδρευσης στο Τοπικό Διαμέρισμα των Φιλίππων, έκανε γνωστή με ανακοίνωση της η ΔΕΥΑ Καβάλας, τονίζοντας παράλληλα ότι όλα τα συνεργεία ύδρευσης της Επιχείρησης βρισκόταν την Τετάρτη στην περιοχή για τον επανέλεγχο του δικτύου σε ότι έχει να κάνει με διαρροές. Στην ίδια ανακοίνωση καλούνται όλοι οι δημότες να αναφέρουν τυχόν προβλήματα που άπτονται της υπηρεσίας για να αντιμετωπιστούν, ενώ επισημαίνεται ότι παράλληλα με διεξάγονται έλεγχοι για περιπτώσεις υδροκλοπών και παράνομων συνδέσεων.

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ αναφέρει σχετικά:

«Αναφορικά με τις βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης του Τοπικού Διαμερίσματος Φιλίππων Δήμου Καβάλας η ΔΕΥΑΚ ενημερώνει ότι έχει προβεί σε επιδιορθώσεις και αντικαταστάσεις, σε όλες τις καταγεγραμμένες στο σύστημα της βλάβες, άλλα και σε όσες εντόπισαν τα συνεργεία της.

Επίσης, την Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2019, από τις 9.00 το πρωί, σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο της ΔΕΥΑΚ, μαζί με όλα τα συνεργεία ύδρευσης, θα βρίσκονται στο ΤΔ Φιλίππων για να επανελέγξουν το σύνολο του δικτύου ύδρευσης για διαρροές.

Καλούνται όλοι οι κάτοικοι του τοπικού διαμερίσματος, ο σημερινός, οι διατελέσαντες και ο νέος πρόεδρος της κοινότητας, οι υδρονομείς και όσοι άλλοι γνωρίζουν κάποια βλάβη ή έχουν ένδειξη για διαρροή, να έρθουν σε επαφή με τα στελέχη της υπηρεσίας που θα βρίσκονται στην κοινότητα Φιλίππων, ώστε η υπηρεσία να προβεί σε άμεση αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων.

Ενημερώνουμε επίσης, ότι θα γίνουν έλεγχοι από το αρμόδιο τμήμα της υπηρεσίας, για τυχόν υδροκλοπές ή παράνομες συνδέσεις».