Θόδωρος Μουριάδης: Η αγκαλιά του ΔΩΚ άνοιξε για τις φίλες και τους φίλους της μουσικής

Το μήνυμα-πρόσκληση του δημάρχου Καβάλας ενόψει της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς στο αγαπημένο και ιστορικό μουσικό «στέκι» της πόλης

Οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας ξεκίνησαν (διαβάστε σχετικά εδώ) και το εκπαιδευτικό προσωπικό του είναι έτοιμο για άλλη μια χρονιά να υποδεχτεί εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους φίλους της μουσικής.

Ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης προσκαλεί και φέτος το φιλόμουσο κοινό της πόλης να δείξει στο Ωδείο την εμπιστοσύνη που του αρμόζει ως ένας ιστορικός πολιτιστικός χώρος ο οποίος συμβάλει τα μέγιστα στην άνοδο της ποιότητας ζωής των πολιτών και όχι μόνο.

Το μήνυμα του Θόδωρου Μουριάδη

Αγαπητοί δημότες είναι μεγάλη μου χαρά που για άλλη μια χρονιά το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας πιστό στο ραντεβού του με το φιλόμουσο κοινό της πόλης ξεκίνα τη νέα εκπαιδευτική περίοδο. Ο Δήμος Καβάλας στηρίζοντας τον ιστορικά σημαντικό πολιτιστικό ρόλο του Δημοτικού Ωδείου και την σπουδαία του συμβολή στην ποιότητα ζωής των πολιτών είναι έτοιμο να υποδεχθεί τις φίλες και τους φίλους της μουσικής. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και το προσωπικό του Ωδείου είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση και ενημέρωση.

Καλή νέα σχολική-ακαδημαϊκή-καλλιτεχνική χρονιά.