Δήμος Καβάλας για το 6ο Kavala Night City Run: Κέρδισε το στοίχημα της αναγνώρισης, έστειλε μηνύματα ανθρωπιάς

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει όλους όσους πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους για την άψογη διοργάνωση καθώς και στην αστυνομική διεύθυνση Καβάλας

Το 6ο Kavala Night City Run πέρασε στην ιστορία. Κατάφερε για μια ακόμη χρονιά, με τη συμμετοχή 1400 περίπου αθλητών και χάρη στην άψογη συνεργασία της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας, της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και του δήμου Καβάλας, να αφήσει το ανεξίτηλο αποτύπωμα του στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, των γειτονικών δήμων και των όμορων περιφερειακών ενοτήτων.

Οι νυχτερινοί αγώνες δρόμου στην γαλάζια πολιτεία, έχοντας κερδίσει το στοίχημα της αναγνώρισης του κοινού και των φορέων του μαζικού αθλητισμού, ξεπέρασαν εσχάτως τα στενά όρια του αντικειμένου τους και άρχισαν να εκπέμπουν, προς ικανοποίηση όλων μας, μηνύματα ανθρωπιάς και περιβαλλοντικής συνείδησης.

Με απόφαση της ΛΦΚ και τη σύμφωνη γνώμη της νέας δημοτικής αρχής, η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στη μάχη κατά του Παιδικού καρκίνου και στη ενίσχυση, κατόπιν σχετικής υπόδειξης από τη διοίκηση του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», της τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών, με 250 νέες εγγραφές, αριθμός που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Παράλληλα, οι εκπρόσωποι των διοργανωτών του 6ου Kavala Night City Run, εγκατέλειψαν οριστικά τη λογική της ανάρτησης διαφημιστικών bαnners σε διάφορα σημεία του κέντρου, θέλοντας να συμβάλουν στην προσπάθεια εξάλειψης του φαινομένου της αφισορύπανσης και στον καθημερινό αγώνα να διατηρηθεί η πόλη μας καθαρή.

Ο δήμος Καβάλας με ανακοίνωση του εκφράζει την ανάγκη να συγχαρεί όλους όσοι πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους για την άρτια διοργάνωση του 6ου Kavala Night City Run 2019. Στο πλευρό των διοργανωτών βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή περισσότεροι από 100 εθελοντές, ο σύλλογος εθελοντών κατά του καρκίνου, η Διασωστική Ομάδα Καβάλας, το τοπικό παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, οι ομάδες στίβου του ΟΚΑΚ και του ΑΟΚ, ο ΟΛΚ, ο Ιατρικός σύλλογος Καβάλας, ο σύλλογος των κατοίκων της Νεάπολης και ο πολιτιστικός σύλλογος Παλαιάς Καβάλας.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στην καταλυτική συνδρομή των ανδρών της Τροχαίας Καβάλας και των υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας, που φρόντισαν για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αποτροπή του κυκλοφοριακού φόρτου τις ώρες αιχμής.