Ένωση Συλλόγων Γονέων ΔΣ Καβάλας: Επαφές με τον Δήμαρχο και τον Μητροπολίτη

Επί τάπητος όλα τα ανοιχτά ζητήματα με τον Δήμο Καβάλας και η συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου

Το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καβάλας συναντήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 1/11 με τον Δήμαρχο Καβάλας Θεόδωρου Μουριάδη, παρουσία και του Αντιδημάρχου Κυριάκου Σταυρίδη. Για περισσότερη από μία ώρα έγινε μια γενική συζήτηση για το θέμα του κτιριακού των σχολείων, των θεμάτων που αντιμετωπίζουν τα σχολεία στην περιφέρεια του αστικού ιστού, της χρήσης των μέσων μαζικής μεταφοράς από τους μαθητές, τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας κοντά στις σχολικές μονάδες κλπ.

Νωρίτερα συμμετείχε σε σύσκεψη φορέων υπό την αιγίδα του «Χαμόγελου του Παιδιού» για τη διοργάνωση δράσης που προετοιμάζεται στις αρχές Μαΐου στην πόλη, ενώ το μεσημέρι έγινε δεκτό από τον Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. κ. Στέφανο συζητώντας για την οργάνωση και χρήση αίθουσας της Ιεράς Μητρόπολης για μαθητικές δράσεις με τη συμμετοχή της Ένωσης Γονέων. Με ανακοίνωση της η Ένωση τονίζει ότι «ευελπιστούμε σε μια γόνιμη συνεργασία όλων των φορέων της πόλης μας πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον των μαθητών».