Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας: Η πρόσκληση της έκτακτης συνεδρίασης για το Μεταναστευτικό

Δεκτό το αίτημα των τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης

Tο βράδυ της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας με θέμα το Μεταναστευτικό. Η συνεδρίαση πραγματοποιείται ύστερα από αίτημα τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο ΔΣ, το οποίο έγινε δεκτό από την διοίκηση του Δήμου Καβάλας και τον πρόεδρο του οργάνου Κώστα Πεφάνη.

Η πρόσκληση για την έκτακτη συνεδρίαση που στάλθηκε στους δημοτικούς συμβούλους αναφέρει σχετικά: «Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 προσκαλείσθε στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στις 13 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00΄, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δημαρχείο, με το παρακάτω θέμα: «σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, με θέμα το Μεταναστευτικό».

Το κατεπείγον της συνεδρίασης συνίσταται στο ότι κατατέθηκε αίτηση για σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης από τρείς δημοτικές παρατάξεις, «Ο Τόπος της Ζωής μας», «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση» και «Συνεργασία για την Καβάλα».