Εισαγωγή στην Οδύσσεια του Ομήρου από τον Θοδωρή Γκόνη

Σεμινάριο στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας – Φάρος,  δίπλα στη θάλασσα που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές- Είσοδος Ελεύθερη

Η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής της δραστηριότητας, διοργανώνει σε συνεργασία με το 7ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας σεμινάριο με θέμα την Οδύσσεια του Ομήρου, με εισηγητή τον Θοδωρή Γκόνη, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 στις 6 το απόγευμα, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας – Φάρος, δίπλα στη θάλασσα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές. Θα προσπαθήσει να διηγηθεί μερικά επεισόδια από τις περιπέτειες του Οδυσσέα μαζί όμως με τα συμφραζόμενά τους στο χώρο και στο χρόνο.

Θα έχει εκπληρώσει το σκοπό του αν μετά το τέλος του σεμιναρίου γεννήσει την επιθυμία στους συμμετέχοντες να βυθιστούν στη μελέτη ολόκληρου του Ομηρικού Έπους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ (ώρες γραφείου), στα παρακάτω τηλέφωνα: 2510 220876 και 2510 220877.