Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ο Λάζαρος Σαρηγιαννίδης

Ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον Καθηγητή του ΔΙΠΑΕ σε αυτή την απόφαση - Ποιος αναμένεται να τον διαδεχθεί στο «τιμόνι» της Δημοτικής Επιχείρησης

2μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο Λάζαρος Σαρηγιαννίδης υπέβαλε την παραίτησή του από πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καβάλας ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ. Ο 39χρονος Καβαλιώτης Καθηγητής του Διεθνούς Πανεπιστημίου [διαβάστε το βιογραφικό του εδώ] είχε οριστεί πρόεδρος από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαρηγιαννίδης αποφάσισε να θέσει την παραίτησή του στη διάθεση του Δημάρχου Θόδωρου Μουριάδη για προσωπικούς λόγους. Δεν αποκλείεται για το συγκεκριμένο ζήτημα να δοθούν περισσότερες εξηγήσεις σε σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής.




Ως αντικαταστάτης του Λάζαρου Σαρηγιαννίδη στο «τιμόνι» της Επιχείρησης «ακούγεται» ο Στέλιος Σχοινάκης, πρώην δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ επί Διοίκησης Κωστή Σιμιτσή.

Να προστεθεί ότι με φόντο τις εξελίξεις στη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ δεν θα πρέπει να αποκλείεται και μια παραίτηση του αντιπροέδρου του ΔΣ Τάκη Αγγελίδη.