Και η Καβάλα σταθμός στο εθελοντικό ταξίδι του Let’s do it Greece

Με στόχο να οργανωθούν και να συντονιστούν οι δράσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της Πανελλαδικής εκστρατείας στις αρχές Μαΐου, εθελοντές που κάνουν τον γύρο της Ελλάδας, επισκέφτηκαν τον δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη

Σε μια εποχή που ο πλανήτης εκπέμπει σήμα κινδύνου και το περιβάλλον μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ, η νέα γενιά είναι εδώ για να δράσει αποφασιστικά. O εμπνευστής της πανελλαδικής εθελοντικής εκστρατείας Let’s do it Greece και εθελοντής, Νίκος Κιούσης, έβαλε στόχο να ταξιδέψει εθελοντικά σε όλη την Ελλάδα, μαζί με όλη την ομάδα του Let’s do it Greece, διαδίδοντας την ανάγκη να ενωθούμε σαν μια γροθιά για την προστασία του περιβάλλοντος. Το όνειρο αυτό το μοιράστηκε με εκατοντάδες ομάδες και φορείς από όλη την Ελλάδα και πλέον ήρθε η στιγμή να γίνει πραγματικότητα.

Με κεντρικό σύνθημα «Ρίζες που μας Ενώνουν», ξεκίνησε ένα μεγάλο εθελοντικό ταξίδι σε όλη τη χώρα με στόχο να ενωθούν χιλιάδες άνθρωποι που μοιράζονται τα ίδια όνειρα για ένα καλύτερο περιβάλλον δημιουργώντας την Εθνική Ελλάδος για το περιβάλλον. Σε κάθε νομό θα οργανώνονται δράσεις και συναντήσεις και θα φυτεύεται από μία ελιά, συμβολίζοντας όλα όσα μας ενώνουν και μας δίνουν δύναμη να προσπαθούμε καθημερινά για έναν καλύτερο κόσμο. Η διαδρομή άρχισε στις 31 Οκτωβρίου από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο και θα ολοκληρωθεί λίγους μήνες μετά στην Αρχαία Ολυμπία. Σημαντικός σταθμός θα είναι η κεντρική συνάντηση εθελοντών στην Αθήνα στοχεύοντας στο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας, το Let’s do it Greece 2020 στις 10 Μαΐου.

Στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας που ονομάζεται «Ο γύρος της Ελλάδας για τον εθελοντισμό και το περιβάλλον», εθελοντές του Let’s do it Greece βρέθηκαν στην Καβάλα και επισκέφτηκαν στο γραφείο του τον Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη καθώς και τους αντιδημάρχους Λεωνίδα Παππά και Κυριάκο Σταυρίδη, προκειμένου να οργανωθούν και να συντονιστούν οι εθελοντικές δράσεις που θα γίνουν στην Καβάλα.

Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν κρίκος όλης αυτής της μεγάλης προσπάθειας. Παρακολουθήστε τη διαδρομή και βρείτε την ομάδα του Let’s do it Greece στον κοντινότερο σταθμό στο www.rizes.org.gr.