ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965: Ο Δήμος Καβάλας στο πλευρό της ομάδας

Συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στην αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΑΟΚ και του προπονητή, με τον Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη

Την ικανοποίηση της από το αποτέλεσμα της συνάντησης της με το Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη εκφράζει με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ. Στην διάρκειας μιας ώρας συζήτηση τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν τη συνεργασία των δύο πλευρών ιδιαίτερα στο θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων και της οικονομικής στήριξη του Δήμου Καβάλας προς το σύλλογο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ενημερώνει ότι, σε συνέχεια των επαφών της με θεσμικούς φορείς του νομού Καβάλας, αντιπροσωπεία της, συναντήθηκε με το Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη, παρουσία του εντεταλμένου συμβούλου του Δήμου Καβάλας σε θέματα αθλητισμού κ Κώστα Βακιρτζή, στο Δημαρχείο Καβάλας.

Στη συνάντηση διάρκειας μίας ώρας επί τάπητος τέθηκαν πολλά θέματα που αφορούν το σήμερα και το αύριο της ομάδας, ζητήματα βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων που χρησιμοποιεί ο ΑΟΚ καθώς και η οικονομική στήριξη της ομάδας μας από το Δήμο Καβάλας.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Καβάλας εξέφρασε την ικανοποίηση αλλά και τα συγχαρητήρια του, για την όλη σοβαρή προσπάθεια που καταβάλλεται από την ΠΑΕ καθώς και για την άριστη οργάνωση που υπάρχει σε όλους τους τομείς. Ο Δήμαρχος Καβάλας δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος Καβάλας θα σταθεί δίπλα στον ΑΟΚ, προκειμένου η ομάδα να στηριχθεί σε κάθε κατεύθυνση. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στην συνάντηση των δύο πλευρών, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιο. Έγινε ένας διάλογος ουσίας και πολύ εποικοδομητικός ενώ από την πλευρά μας θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για τα αποτελέσματα της πολύ ουσιαστικής συνάντησης.

Την αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 αποτελούσαν, τα μέλη της διοίκησης, Αντώνης Αντωνίου, Σωτήρης Δεληκάρης, Αντώνης Κατσαμακίδης, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης, η υπεύθυνη του εμπορικού τμήματος Αλίκη Μέρμηγκα και ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου και επικοινωνίας Πέτρος Πετρόπουλος».