Απόστολος Μουμτσάκης: Η ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου Δημοτικού Σχολείου και τα «κακόβουλα παπαγαλάκια»

Εγκρίθηκε η Μελέτη Στατικής Επάρκειας συνολικού προϋπολογισμού 92.000 ευρώ και έπεται η ενεργειακή αναβάθμιση του σχολείου-Η ανάρτηση του αντιδημάρχου Καβάλας για όσους «στοχοποιούν ανθρώπους που μοχθούν για το σχολείο»

Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του δήμου Καβάλας η Μελέτη Στατικής Επάρκειας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας συνολικού προϋπολογισμού 92.000 ευρώ, ενώ έπονται οι εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση του σχολείου.

Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε η ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook του Αντιδημάρχου Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Καβάλας, Απόστολου Μουμτσάκη στην οποία κάνει λόγο για «κακόβουλα παπαγαλάκια» και για κάποιους οι οποίοι «στοχοποιούν ανθρώπους που μοχθούν για το σχολείο».

Η ανάρτηση του Απόστολου Μουμτσάκη

Πώς άραγε θα μπορούσε να ξεκινήσει η ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου Δημοτικού Σχολείου αν δεν είχε προηγηθεί η Μελέτη Στατικής Επάρκειάς του; Σήμερα λοιπόν στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου εγκρίθηκε η Μελέτη Στατικής Επάρκειας, συνολικού προϋπολογισμού 92.000 ευρώ. Οι διαδικασίες θα γίνουν με λογική σειρά. Έτσι για να σταματήσουν κάποια κακόβουλα «παπαγαλάκια» να στοχοποιούν ανθρώπους που καθημερινά μοχθούν για το καλό του σχολείου μας.