Μάκης Παπαδόπουλος: Δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στις επιλογές της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΟΚ

Ανακοίνωση στήριξης του επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της ζωής μας» προς τους διοικούντες της ΠΑΕ μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε από την απόρριψη της πρότασης του Άλεξ Χαντιτάτζι

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟΚ εκφράζει με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο τόπος της ζωής» μετά το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί από την απόρριψη (στην ουσία) της πρότασης που κατατέθηκε από τον Καναδοιρανό επενδυτή. Ο Μάκης Παπαδόπουλος καλεί τον κόσμο να εμπιστεύεται και να στηρίζει τη διοίκηση στις δύσκολες αποφάσεις που παίρνει οι οποίες όπως τονίζει παίρνονται με γνώμονα το μακροπρόθεσμο συμφέρον του ΑΟΚ

Ακολουθεί η δήλωση του Μάκη Παπαδόπουλου

«Οφείλουμε να εμπιστευτούμε και να στηρίξουμε τη διοίκηση στις δύσκολες αποφάσεις που καλείται να πάρει»

«Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 για το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας. Οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους τις τύχες της έχουν αποδείξει με το παραπάνω την αγάπη τους, την έγνοια τους και τη δουλειά τους για την αναβάθμιση και την εξέλιξη του ΑΟΚ. Έβαλαν πλάτη στις δύσκολες στιγμές και αφιέρωσαν ψυχή και σώμα για να μας χαρίσουν μία δυναμική και δυνατή ομάδα, που μας κάνει συνεχώς υπερήφανους.

Οφείλουμε λοιπόν όλοι να τους εμπιστευτούμε και να τους στηρίξουμε στις δύσκολες αποφάσεις που καλούνται να πάρουν, με ψυχραιμία και λογική, και με γνώμονα πάντα το μακροπρόθεσμο συμφέρον της ομάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965, το αθλητικό προσωπικό και τους φιλάθλους για την αφοσίωση που επιδεικνύουν στην αγαπημένη μας ομάδα.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να φτάσουμε “το καραβάκι” πολύ ψηλά»!