Δήμος Καβάλας: Ξεκινά τη Μεγάλη Δευτέρα η διανομή τροφίμων ενόψει του Πάσχα

Δικαιούχοι του Προγράμματος ΤΕΒΑ σε Καβάλα και Φιλίππους θα παραλάβουν είδη παντοπωλείου, λάδι και κρέας

ΟΔήμος Καβάλας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα είδη Παντοπωλείου, ΒΥΣ, ελαιόλαδο και κρέας από Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου έως Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου 2020.

Επισημαίνετε ότι η διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί κατ’ οίκον τόσο για τη Δημοτική Ενότητα Καβάλας όσο και τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν εγκαίρως για την ημέρα και ώρα παραλαβής των προϊόντων.

Κατά την παραλαβή οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ τόσο του αιτούντα, όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να παραλάβει αυτοπροσώπως, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει απλή εξουσιοδότηση.

Δελτίο Τύπου