Δήμος Καβάλας: Τουριστικές επαφές με Βόρειο Αιγαίο και Κύπρο

Συνάντηση των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και τηλεδιάσκεψη με την εκπρόσωπο του μεγαλύτερου τουριστικού πρακτορείου της μεγαλονήσου

Την Καβάλα επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Νικόλαο Νύχτα. Στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Καβάλας, Απόστολο Μουμτζάκη, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και της Επιτροπής Τουρισμού του δήμου, Κώστα Πεφάνη και τον πρόεδρο της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Παναγιώτη Αγγελίδη. Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα τουρισμού, πολιτιστικών ανταλλαγών και συνεργασίας των φορέων των δύο Περιφερειών που συνδέονται ακτοπλοϊκά μέσω του λιμανιού της πόλης μας.

Επιπλέον στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος τουριστικής προβολής του δήμου Καβάλας και με στόχο την ανάπτυξη συνεργειών για την δημιουργία προνομιακού πακέτου διακοπών στην Καβάλα, για τους Έλληνες της Κύπρου, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη στην οποία πήραν μέρος, εκ μέρους της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» ο γενικός διευθυντής Ευστράτιος Μαρουλάς, εκ μέρους του Συνδέσμου Ξενοδόχων Καβάλας ο πρόεδρος του ΔΣ Αντώνης Μιτζάλης, ο διευθυντής πωλήσεων του ομίλου AirHotel, Σπύρος Γεωργίου, εκπρόσωποι των ξενοδόχων. Η εκπρόσωπος του μεγαλύτερου τουριστικού πρακτορείου της Κύπρου «Top Kinisis» και γενική γραμματέας του Σύνδεσμο Αεροπορικών Εταιριών (ΣΑΕ) Μαριάνθη Καπαράκη. Στην τηλεδιάσκεψη πήρε μέρος και ο ανάδοχος του διαγωνισμού τουριστικής προβολής του δήμου Καβάλας, Αλέξανδρος Τζεναλής.

Στόχος της τηλεδιάσκεψης ήταν η δυναμική προβολή του προορισμού στην Κυπριακή αγορά, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θετικό και τα δύο μέρη δεσμεύτηκαν να προχωρήσουν άμεσα την συνεργασία τους για να είναι έτοιμο το πρόγραμμα προβολής μόλις επαναληφθούν οι αεροπορικές πτήσεις προς τα ελληνικά αεροδρόμια.