Θόδωρος Μουριάδης: Περίσσευμα ταλέντου και οργανωμένη προσπάθεια

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του δημάρχου Καβάλας προς την ομάδα κορασίδων της Energean Kavala BC για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ Κορασίδων της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς στην Αθήνα, εκφράζει με ανακοίνωση του ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας μπάσκετ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων Καλαθοσφαίρισης.

Είναι μια επιτυχία που καταδεικνύει ότι η Ένωση βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια, χάρη στο περίσσευμα ταλέντου των αθλητριών της και της οργανωμένης προσπάθειας που γίνεται στα τμήματα υποδομής από τους προπονητές των παιδιών και τους παράγοντες της ομάδας.

Εύχομαι η τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης να είναι μόνο μια από τις πολλές διακρίσεις που θα έχουν τα κορίτσια της Ένωσης, κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στον χώρο του αθλητισμού»