Θόδωρος Μουριάδης για αφισοκολλήσεις: Θα «πέφτει» πρόστιμο ακόμη και στο ΔΗΠΕΘΕ

«Μηδενική ανοχή» από τον Δήμο Καβάλας στο θέμα της αφισορύπανσης δια στόματος του δημάρχου-Θα επιβάλλεται πρόστιμο ακόμη και σε Δημοτικούς Οργανισμούς και Επιχειρήσεις αν δεν συμμορφώνονται

Με «μηδενική ανοχή» θα αντιμετωπίζει το θέμα της αφισορύπανσης στην Καβάλα η Δημοτική Αρχή, όπως τόνισε με έμφαση ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης κατά την 17η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας το απόγευμα της Δευτέρας 10 Αυγούστου 2020, μετά από σχετική ερώτηση των δημοτικών συμβούλων με την παράταξη Ανάσα για τον Δήμο, Γιάννη Προμούσα και Ηλία Καλανταρίδη.

Μάλιστα ο κ. Μουριάδης, επικαλούμενος (και) το σχετικό φωτορεπορτάζ του KAVALA POST [διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ] τόνισε ότι από τα πρόστιμα για αφισορύπανση δεν θα εξαιρούνται ούτε οι Δημοτικές Επιχειρήσεις και Οργανισμοί, όπως είναι το ΔΗΠΕΘΕ, για το οποίο έκανε ιδιαίτερη μνεία.

«Ήδη μπαίνουν πρόστιμα για αφίσες και το δυστύχημα είναι ότι τον δρόμο αυτόν τον ακολουθεί και το ΔΗΠΕΘΕ, κολλώντας αφίσες σε κλειστά μαγαζιά. Η οδηγία είναι ότι δεν κολλάμε πλέον αφίσες και αν κολλάει το ΔΗΠΕΘΕ θα φάει πρόστιμο και το ΔΗΠΕΘΕ. Κάναμε μια προσπάθεια και θα την κρατήσουμε μέχρι το τέλος. Θα βρούμε άλλους τρόπους προβολής, όπως είναι η ηλεκτρονική σήμανση», δήλωσε αυστηρά ο κ. Μουριάδης.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καβάλας, Κυριάκος Σταυρίδης, ξεκαθάρισε ότι από την αρχή της θητείας Μουριάδη και της δικής του δεν υπάρχει ούτε ένα μπάνερ σε κεντρικό δρόμο της πόλης, όπως γινόταν στο παρελθόν.