Εύσημα Μουριάδη στις πρωταθλήτριες του ΟΚΑΚ

Ο Θόδωρος Μουριάδης συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τις Μαρία Ζαχαρούδη, Ανατολή Μιχαηλίδου και Σοφία Ιωσηφίδου, που είχαν εξαιρετική παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου

Με τις αθλήτριες του ΟΚΑΚ, Μαρία Ζαχαρούδη, Ανατολή Μιχαηλίδου και Σοφία Ιωσηφίδου, οι οποίες διέπρεψαν κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου που διεξήχθη στην Πάτρα, συναντήθηκε την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020, στο δημαρχιακό μέγαρο, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Ο κ. Μουριάδης απένειμε τα εύσημα τόσο στις αθλήτριες του ΟΚΑΚ όσο και στην πρόεδρο του Ομίλου, Κατερίνα Δράκου, για τις επιδόσεις και τη συνολική τους παρουσία στον χώρο του κλασικού αθλητισμού, ενώ υποσχέθηκε ότι ο Δήμος Καβάλας θα στηρίξει με κάθε τρόπο την προσπάθεια που καταβάλλουν όχι μόνο για να διατηρηθούν σε υψηλό επίπεδο, αλλά και για να κάνουν ξανά υπερήφανους όλους τους Καβαλιώτες.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Ζαχαρούδη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος Κ23 στο έπταθλο, ενώ η Σοφία Ιωσηφίδου και η Ανατολή Μιχαηλίδου, μαζί με τις Άννα Δάφτσου και Θάλεια Παπαδοπούλου, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4×100.