Μια σοπράνο διεθνούς φήμης στο Δημαρχείο της Καβάλας

Συνάντηση της Αλεξίας Βουλγαρίδου με τον Θόδωρο Μουριάδη και τον Σωκράτη Μποζούδη και η πρόταση του Δημάρχου Καβάλας προς τη διεθνούς φήμης σοπράνο

Με τη διεθνούς φήμης σοπράνο, Αλεξία Βουλγαρίδου, η οποία προ ημερών μάγεψε το μουσικόφιλο κοινό στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων ερμηνεύοντας τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών, συναντήθηκε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παρουσία του προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, Σωκράτη Μποζούδη.

Ο κ. Μουριάδης, αφού εξέφρασε τον θαυμασμό του για την πορεία την οποία έχει διαγράψει η κ. Βουλγαρίδου στον χώρο της κλασικής μουσικής, ζήτησε από την καβαλιώτισσα σοπράνο να καταθέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση συνεργασίας στον Δήμο Καβάλας, για τη φιλοξενία εγνωσμένου κύρους μουσικών παραστάσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων, με τη συμμετοχή κορυφαίων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η κ. Βουλγαρίδου, αποδεχόμενη την πρόταση του Δημάρχου Καβάλας, επισήμανε ότι υπάρχουν οι δυνατότητες όχι μόνον να εξασφαλιστεί η έλευση σημαντικών τραγουδιστών και μουσικών, αλλά και να πλαισιωθούν από μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.