Καβάλα: Άλλαξε χώρο το Δημοτικό Ιατρείο των Σφαγείων [φωτογραφίες]

Μεταφέρθηκε στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού σε έναν χώρο ο οποίος πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές-Το «ευχαριστώ» της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καβάλας

Σε έναν νέο, σύγχρονο και κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο μεταφέρθηκαν οι υπηρεσίες του Δημοτικού Ιατρείου των Σφαγείων της Καβάλας, με τη Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη Καβάλας να ευχαριστεί όλους όσοι συνέδραμαν τη μετεγκατάσταση και τη διαδικασία της μετακόμισης.

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καβάλας

Η ανάγκη μεταστέγασης του Δημοτικού Ιατρείου Σφαγείων ήταν αίτημα πολλών ετών, γιατί ο χώρος ήταν πλέον ακατάλληλος και χωρίς τις προδιαγραφές οι οποίες απαιτούνται για να λειτουργεί σωστά ένα Δημοτικό Ιατρείο.

Από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 ξεκίνησε η λειτουργία του Δημοτικού Ιατρείου Σφαγείων επί της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού 205, σε έναν χώρο καινούργιο, όμορφο, κατάλληλα διαμορφωμένο, που πληροί όλες τις προδιαγραφές των Δημοτικών Ιατρείων.

Ευχαριστούμε την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Κυριάκο Σταυρίδη για τη σημαντική βοήθεια στη μετακόμιση, το restaurant-bar Yalos και τον ιδιοκτήτη του κ. Μιχάλη Γιαννούλη για τη χορηγία ειδικής σκιαστικής μεμβράνης η οποία τοποθετήθηκε στα παράθυρα του Δημοτικού Ιατρείου, τον κ. Παντελή Κομνηνό για τη χορηγία προστατευτικού πλεξιγκλάς και φυσικά το προσωπικό των ΚΑΠΗ το οποίο πρόθυμα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για τη μετακόμιση και τον καθαρισμό του χώρου.