Δήμος Καβάλας: 41 επιχειρήσεις δίνουν κίνητρα για να πούμε «ναι» στην ανακύκλωση

Το Followgreen «ήρθε» για να εκπαιδεύσει και να ενημερώσει πάνω σε περιβαλλοντικά ζητήματα, ενώ παράλληλα ενώνει πολίτες, επιχειρήσεις και σχολεία με κοινό στόχο την αύξηση της ανακύκλωσης μέσω κινήτρων

Μια πρωτοβουλία του Δήμου Καβάλας και της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρίας Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (ΔΙΑΑΜΑΘ ΑΑΕ) ενώνει πολίτες, σχολεία και τοπικές επιχειρήσεις και μας ωθεί στην ανακύκλωση.

Ο λόγος για το Followgreen, μια διαδικτυακή πλατφόρμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης η οποία έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει και να ενημερώσει πάνω σε περιβαλλοντικά ζητήματα, ενώ παράλληλα ενώνει πολίτες, επιχειρήσεις και σχολεία με κοινό στόχο την αύξηση της ανακύκλωσης. [διαβάστε εδώ λεπτομέρειες για την πλατφόρμα].

Μέχρι στιγμής η συμμετοχή των επιχειρήσεων της Καβάλας είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς 41 επιχειρήσεις προσφέρουν 71 παροχές σε όσους και όσες ανακυκλώνουν, όπως ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι της ΔΙΑΑΜΑΘ, του Followgreen και ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, κατά τη συνέντευξη Τύπου η οποία παραχωρήθηκε την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020, με τον κ. Μουριάδη να επαναλαμβάνει ότι η αύξηση των ποσοστών ανακύκλωσης αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες της Διοίκησης του Δήμου και προς αυτήν την κατεύθυνση θα υιοθετούνται ανάλογα προγράμματα ενημέρωσης, αλλά και κίνητρα για να γίνει η ανακύκλωση συνήθεια των Καβαλιωτών.