Δήμος Καβάλας: Η επιβράβευση της ανακύκλωσης στο… χέρι σας με ένα κλικ

Η διαδικτυακή πλατφόρμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης Followgreen του Δήμου Καβάλας είναι πλέον διαθέσιμη και σε εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα-Πώς «δουλεύει» η εφαρμογή και πώς μπορείτε να την «κατεβάσετε»

Η διαδικτυακή πλατφόρμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης Followgreen του Δήμου Καβάλας (μπείτε εδώ) είναι πλέον διαθέσιμη και σε εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα!

Η εφαρμογή αποτελεί μία καινοτομία του Δήμου, καθώς επιβραβεύει την ανακύκλωση των πολιτών, όπου και αν βρίσκονται.

Ο δημότης κάνοντας χρήση της εφαρμογής μπορεί να αποκτήσει εύκολα και γρήγορα πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό (Άρθρα/Βίντεο/Κουίζ) της πλατφόρμας για την ανακύκλωση και το περιβάλλον, μέσω του οποίου κερδίζει πόντους επιβράβευσης.

Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα στον δημότη να ανακαλύψει τα πλησιέστερα σημεία ανακύκλωσης στον Δήμου Καβάλας μέσω πλοήγησης σε χάρτη, όπου περιλαμβάνονται οδηγίες και χρηστικές πληροφορίες.

Παράλληλα, κερδίζει πόντους είτε καταχωρώντας τον 10ψήφιο κωδικό είτε σαρώνοντας με το κινητό του το ειδικό Qrcode, που θα βρει στο κουπόνι επιβράβευσης για την ανακύκλωση που κάνει στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου.

Η εφαρμογή περιέχει έναν πλήρη και σύγχρονο μηχανισμό για την προβολή των πλησιέστερων τοπικών καταστημάτων που παρέχουν προσφορές.

Οι  δημότες μπορούν να αποκτήσουν τις προσφορές εξαργυρώνοντας τους πόντους επιβράβευσης που έχουν συγκεντρώσει από τις παραπάνω ενέργειες.

Το Followgreen App του Δήμου Καβάλας διατίθεται χωρίς χρέωση στα App store για iPhone και στο Google play για Android κινητά και είναι προσβάσιμο σε όλους τους δημότες.