Δήμος Καβάλας: Προσοχή! Το χιόνι «φεύγει», αλλά «έρχονται» χαμηλές θερμοκρασίες…

«Ανοιχτός» ο δρόμος προς το Νοσοκομείο της πόλης - Ποιο το τηλέφωνο επικοινωνίας με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας

Επί ποδός βρίσκεται ο μηχανισμός (και) του Δήμου Καβάλας για να αντιμετωπίσει τα όποια μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα προκληθούν από το πέρασμα της κακοκαιρίας με την ονομασία «Λέανδρος» από την περιοχή μας.

Από το απόγευμα του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου 2021, με την έναρξη της έντονης χιονόπτωσης, τα οχήματα του Δήμου Καβάλας έριχναν αλάτι σε βασικές οδικές αρτηρίες του κέντρου και των συνοικιών της πόλης, ενώ αντίστοιχη προσπάθεια καταβλήθηκε και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο από τις δυνάμεις της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τη μεριά του Δήμου, η κίνηση των οχημάτων προς το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας διεξάγεται κανονικά, ενώ ομαλή είναι η ροή των αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Σίλα και στην Εθνική οδό Καβάλας-Δράμας.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, η χιονόπτωση αναμένεται να σταματήσει σε λίγη ώρα στις περισσότερες περιοχές, κυρίως στο πεδινό τμήμα του Δήμου Καβάλας. Ωστόσο, τόσο τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 16, όσο και το πρωί της Κυριακής 17 Ιανουαρίου 2021, θα σημειωθούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να καταστεί εξαιρετικά δύσκολη η μετακίνηση πεζών και οχημάτων.

Για την άμεση των προβλημάτων που ενδέχεται να προκαλέσει ο παγετός, μπορείτε να επικοινωνείτε από τις 7 το πρωί της Κυριακής (17.01) με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καβάλας: στα τηλέφωνα: 2513500380-381.