Μάκης Παπαδόπουλος: Η διοίκηση του Δήμου Καβάλας συνεχίζει τα ρουσφέτια και τις πελατειακές σχέσεις

Βολές του επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας στη διοίκηση Μουριάδη κάνοντας λόγο για «άνιση μεταχείριση δημοτών σε προσλήψεις προσωπικού και διαγωνισμούς του Δήμου»

Για «άνιση μεταχείριση δημοτών σε προσλήψεις προσωπικού και διαγωνισμούς του Δήμου» κάνει λόγο ο επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας ο Τόπος της Ζωής μας, Μάκης Παπαδόπουλος, καταγγέλλοντας παράλληλα ότι «η διοίκηση του Δήμου συνεχίζει με προκλητικό τρόπο τα ρουσφέτια και τις πελατειακές σχέσεις, αποκλείοντας ουσιαστικά δημότες από το δικαίωμα στην εργασία».

Η ανακοίνωση του Τόπου της Ζωής μας

Με το απαράδεκτο πρόσχημα της «εμπειρίας» και των «φυσικών ικανοτήτων», η διοίκηση του Δήμου παραδέχτηκε ότι απέκλεισε γυναίκες κατά την τελευταία πρόσληψη εποχικού προσωπικού στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας.

«Κρύβεται» μάλιστα πίσω από τους υπηρεσιακούς παράγοντες, στους οποίους χρεώνει την επιλογή, λες και είναι δική τους δουλειά να αποφασίζουν τις προσλήψεις.

Παράλληλα, η Δημοτική Αρχή ευνόησε ένα δικό της μέλος στο ΔΣ της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ που παραιτήθηκε πρόσφατα και του ενοικίασε το κυλικείο της Δημοτικής Αγοράς με ενοίκιο μειωμένο κατά 60%, έχοντας αποθαρρύνει προηγουμένως την εμφάνιση ανταγωνιστικών προσφορών.

Η διοίκηση του Δήμου συνεχίζει με προκλητικό τρόπο τα ρουσφέτια και τις πελατειακές σχέσεις, αποκλείοντας ουσιαστικά δημότες από το δικαίωμα στην εργασία και στη συμμετοχή σε διαγωνισμούς του Δήμου.

Εμείς είμαστε σταθερά υπέρ της διαφάνειας, της αξιοκρατίας, της ίσης μεταχείρισης και των ίσων ευκαιριών σε θέσεις εργασίας και διαγωνισμούς του Δήμου για όλους τους δημότες.