Μάκης Παπαδόπουλος: Φτάνει με τις διχαστικές συζητήσεις για το όνομα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας

Να «κλείσει» το θέμα ζητάει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της Καβάλας Ο Τόπος της Ζωής μας-Τι προτείνει στη Διοίκηση Μουριάδη και η καταδίκη των δηλώσεων του Βασίλη Βασιλικού για τον Κουφοντίνα

Να τελειώνουν οι διχόνοιες γύρω από τη συζήτηση για το θέμα της μετονομασίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας από «Βασίλης Βασιλικός» σε «Λευτέρης Αθανασιάδης» ζητάει από τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας ο επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Ο Τόπος της Ζωής μας, Μάκης Παπαδόπουλος, καταδικάζοντας, παράλληλα, τις δηλώσεις του Βασίλη Βασιλικού για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Παράλληλα, ζητάει δια ζώσης συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων με τον Δήμαρχο, Θόδωρο Μουριάδη για να «κλείσει» το θέμα.

Η ανακοίνωση του Τόπου της Ζωής μου

Η αντιπαράθεση και το κλίμα διχασμού που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες για το όνομα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης πρέπει να τελειώνει!

Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο και ξεκάθαρο τρόπο τις δηλώσεις του συγγραφέα και βουλευτή Βασίλη Βασιλικού για τον αρχι-εκτελεστή της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».

Φτάνει όμως με τις ατέρμονες και διχαστικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις για το όνομα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Αντιμετωπίζουμε καθημερινά τόσα πολλά και δύσκολα προβλήματα που είναι «πολυτέλεια» να ξοδευόμαστε σε έναν αδιέξοδο διχασμό.

Και αφού ο Δήμαρχος Καβάλας δεν μπήκε στον κόπο όλες αυτές τις μέρες να καλέσει τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για να δώσουμε όλοι μαζί ένα τέλος σε αυτή την υπόθεση, το κάνουμε εμείς: καλούμε τον Δήμαρχο Καβάλας και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων σε δια ζώσης συνάντηση αύριο Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, στις 11:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τέλος, προτείνουμε να αποσυρθεί το θέμα της μετονομασίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης που είναι να συζητηθεί αύριο στο Συμβούλιο της Κοινότητας Καβάλας, λόγω της συνάντησης των επικεφαλής.