Θόδωρος Μουριάδης: Η Μαρία Ζαχαρούδη κατέκτησε μια ακόμη κορυφή στη γεμάτη επιτυχίες καριέρα της

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας για το χρυσό μετάλλιο της Καβαλιώτισσας πρωταθλήτριας στο Πένταθλο

Στην κορυφή της Ελλάδας βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου 2021 η Μαρία Ζαχαρούδη, στο άθλημα του πεντάθλου. Η νεαρή Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια κατέκτησε την 1η θέση στο πολύ απαιτητικό αυτό άθλημα ύστερα από μεγάλη «μάχη» που έδωσε με την Πασχαλίνα Παπαδοπούλου από το Λαγκαδά και κρίθηκε στην κυριολεξία στις λεπτομέρειες και στο τελευταίο αγώνισμα των 800 μέτρων.

Η 23χρονη αθλήτρια του ΟΚΑΚ συγκέντρωσε 3.673 βαθμούς, ενώ η μεγάλη της αντίπαλος πήρε 5 λιγότερους (3.668). Την 3η θέση κατέκτησε η Ελεονόρα Τσόγκα από την Κηφισιά με 2.975 βαθμούς [διαβάστε περισσότερα εδώ].

Με αφορμή την επιτυχία της Καβαλιώτισσας αθλήτριας, ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης δήλωσε:

«Με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, στο αγώνισμα του Πένταθλου, η Μαρία Ζαχαρούδη, κατέκτησε μια ακόμη κορυφή στη γεμάτη επιτυχίες καριέρα της.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στην ίδια και τους προπονητές της όσο και στον ΟΚΑ Καβάλας, γιατί σε μια πολύ δύσκολη περίοδο προάγει τον υγιή αθλητισμό και στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τα παιδιά που έχουν λαμπρό μέλλον και ευγενείς φιλοδοξίες».