Αναστασία Ιωσηφίδου σε Διοίκηση Μουριάδη: Παραπληροφόρηση η οποία αργότερα αποδίδεται σε «λάθος»

Η τέως πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ καλεί τα μέλη του ΔΣ της Επιχείρησης τα οποία ψήφισαν υπέρ της παραχώρησης του ακινήτου στον TAP να επανεξετάσουν τη θέση τους και να ακυρώσουν οι ίδιοι την απόφαση την οποία έλαβαν

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση η δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Ανάσα για τον Δήμο και τέως πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Αναστασία Ιωσηφίδου, καλεί τα μέλη του ΔΣ της Επιχείρησης τα οποία ψήφισαν υπέρ της παραχώρησης ακινήτου στον TAP να επανεξετάσουν τη θέση τους και να ακυρώσουν οι ίδιοι την απόφαση την οποία έλαβαν, ενώ αναρωτιέται αν η «κακή πληροφόρηση του αντιδημάρχου, Θόδωρου Παπαδόπουλου και άλλων μελών της Διοίκησης Μουριάδη» αφορούν και σε άλλα θέματα τα οποία απασχολούν είτε τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ είτε τον Δήμο Καβάλας.

Η ανακοίνωση της Αναστασίας Ιωσηφίδου

Είναι τουλάχιστον περίεργο το γεγονός ότι, κάθε φορά που έρχεται ως θέμα συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο το ζήτημα της δουλείας-μίσθωσης ακινήτου της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ προς την κοινοπραξία μεταφοράς φυσικού αερίου ΤΑΠ, η δημοτική αρχή προσπαθεί να παραπληροφορήσει μέσω ψευδών δηλώσεων, οι οποίες αργότερα αποδίδονται σε «λάθος».

Έτσι μετά την περυσινή ανεκδιήγητη δήλωση, εξωτερικής συνεργάτιδας που τοποθέτησε στην επιχείρηση η διοίκηση του κ. Μουριάδη, ότι δήθεν η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ επί της διοικήσεώς μου είχε «χάσει» το δικαστήριο με τον ΤΑΠ, το οποίο ανασκεύασε βεβαίως αργότερα, ήρθε σήμερα η δήλωση του αντιδημάρχου κ. Παπαδόπουλου Θεόδωρου, ο οποίος δήλωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι το βαλβιδοστάσιο του ΤΑΠ στην περιοχή του Χαλκερού, εγκαταστάθηκε σε ακίνητο που είχε παραχωρηθεί-πουληθεί από την ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ στον ΤΑΠ επί της διοικήσεώς μου!!!

Η άμεση και έντονη παρέμβασή μου στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, οδήγησε τον κ. Θ. Παπαδόπουλο να μου αποστείλει μετά από λίγη ώρα, διαδικτυακό μήνυμα με το οποίο μου ζητούσε συγγνώμη, αποδίδοντας το «λάθος» του σε «κακή πληροφόρηση».

Δεν έχω κανένα λόγο να μην αποδεχθώ τη συγγνώμη του, εφόσον μάλιστα αυτή προέρχεται από λάθος πληροφόρηση, υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι θα προχωρήσει σε διάψευση του σε κάθε μέσο ενημέρωσης όπου έχει αυτό αναπαραχθεί. Όμως δεν μπορώ να μη σχολιάσω το γεγονός, ότι ο κ. Θ. Παπαδόπουλος είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και μεταξύ αυτών που ψήφισε την περασμένη εβδομάδα την επίμαχη παραχώρηση-μίσθωση ακινήτου της επιχείρησης στον ΤΑΠ, παρακάμπτοντας μάλιστα την δεδηλωμένη αντίθετη βούληση του δημοτικού συμβουλίου.

Εύλογα λοιπόν αναρωτιέται κανείς. Μήπως και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είχαν «κακή πληροφόρηση», όπως εκείνος; Αν ναι, ποιος ευθύνεται για αυτήν; Ποιος φρόντισε, αν ισχύουν τα λεγόμενα του κ. Θ. Παπαδόπουλου, να τους παραπληροφορήσει; Και τέλος, μήπως η «κακή» αυτή πληροφόρηση αφορά και άλλα γεγονότα, που οδήγησαν τόσο τον ίδιο όσο και τα άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου στην απόφασή τους αυτή;

Καλώ τον αντιδήμαρχο κ. Παπαδόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης, που ψήφισαν υπέρ της παραχώρησης του ακινήτου στον ΤΑΠ, στηριζόμενοι ενδεχομένως σε «κακή πληροφόρηση», να επανεξετάσουν τη θέση τους και να ακυρώσουν οι ίδιοι την απόφαση που έλαβαν, παραπέμποντας αυτό στο δημοτικό συμβούλιο, που είναι άλλωστε το μόνο καθολικά αντιπροσωπευτικό της βούλησης των δημοτών μας όργανο. Τους διαβεβαιώνω ότι θα μας απαλλάξουν όλους από περιττό κόπο.