Επιμελητήριο και Εμπορικός Σύλλογος ζήτησαν χαμηλότερες χρεώσεις στα ανταποδοτικά τέλη από τον Δήμο Καβάλας

Συνάντηση των εκπροσώπων της τοπικής αγοράς με τον Δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη που έδειξε καλή διάθεση για συνεργασία βάσει και των δεδομένων των οικονομικών του Δήμου

Συνάντηση εργασίας είχαν με τον Δήμαρχο Καβάλας οι διοικήσεις του Επιμελητηρίου Καβάλας και του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. Στη συνάντηση αυτή, στους εκπροσώπους της αγοράς δόθηκε η ευκαιρία για εκτενή ενημέρωση για το ζήτημα των ανταποδοτικών τελών, που επιβαρύνουν τις επιχειρήσεις μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Υπήρξε αναλυτική παρουσίαση  για το τι ισχύει, ποια είναι η κατάσταση σήμερα και ποιες είναι οι σκέψεις και προτάσεις της Διοίκησης του Δήμου για την αντιμετώπιση τους.

Επιμελητήριο Καβάλας και Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, μετέφεραν στον Θόδωρο Μουριάδη την αναγκαιότητα, σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, να επικρατήσουν οι χαμηλότερες χρεώσεις για τις επιχειρήσεις, αφού υπάρχουν σχετικές αυξήσεις και εξαιτίας των επιπλέον τετραγωνικών μέτρων που έχουν συμπεριληφθεί βάσει του Νόμου, αλλά και εξαιτίας των αυξήσεων που έχουν υποβληθεί.

Ο Δήμαρχος έδειξε όλη την καλή διάθεση για συνεργασία βάσει και των δεδομένων των οικονομικών του Δήμου.

Επίσης μας δόθηκε η ευκαιρία, να συζητήσουν την εξέλιξη του έργου του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου, για την περιοχή του Αγίου Νικολάου και τις διαδικασίες επιτάχυνσης υλοποίησης, αυτού του έργου για την περιοχή.