Μουριάδης για Ζαγοράκη: Είναι απολύτως βέβαιο ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάκαμψη του ελληνικού ποδοσφαίρου

Διαβάστε τη συγχαρητήρια δήλωση του Δημάρχου Καβάλας για την εκλογή του Καβαλιώτη πρώην Διεθνή και νυν ευρωβουλευτή στην προεδρία της ΕΠΟ

Εεπίσημα πρόεδρος στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξελέγη ο Θόδωρος Ζαγοράκης στις εκλογές που έγιναν το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021. Ο Καβαλιώτης αρχηγός της Εθνικής του 2004 εξελέγη με 66 ψήφους επί των 68 εκλεκτόρων που ψήφισαν.

Με αφορμή την εκλογή του κ. Ζαγοράκη στην προεδρία της ΕΠΟ ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Θοδωρή Ζαγοράκη για την πανηγυρική εκλογή του στην προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο Θοδωρής υπηρέτησε με πάθος τόσο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ως ποδοσφαιριστής της Δόξας Λυδίας, όσο και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, καθώς υπήρξε ηγετική φυσιογνωμία στον ΑΟΚ, την περίοδο 1988-1992, στους δυο δικεφάλους, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στην ιταλική Μπολόνια και στην αγγλική Λέστερ.

Το ίδιο σημαντικό για την εκτέλεση των νέων καθηκόντων του αναμένεται να αποδειχτεί και το πέρασμα του από την προεδρία του δικεφάλου του βορρά, για μια περίπου πενταετία.

Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας στο Euro 2004, με το κύρος, τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάκαμψη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εύχομαι στον συντοπίτη μας νέο πρόεδρο της ΕΠΟ κάθε επιτυχία στο, ομολογουμένως, δύσκολο έργο του».