Συνάντηση Μουριάδη με τη νέα Γενική Γραμματέα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων

Κατά τη συνάντηση του Δημάρχου Καβάλας με τη Γιάννα Χορμόβα παρουσιάστηκε το έργο και οι δράσεις του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας

Tη νέα Γενική Γραμματέα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων κ. Γιάννα Χορμόβα συνάντησαν την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 στην Αθήνα ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης και η ψυχολόγος, ειδική σύμβουλος του Δήμου σε θέματα ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης, Στέλλα Αργυρίου.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν το έργο και οι δράσεις του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας και συζητήθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας.

Ο Δήμαρχος και η κ. Αργυρίου ευχήθηκαν στη νέα Γενική Γραμματέα καλή δύναμη στη νέα της θέση, ευελπιστώντας, παράλληλα ότι αυτή η συνεργασία θα εξακολουθήσει να είναι αγαστή, προς όφελος της λειτουργίας της δομής, που εξυπηρετεί όπως και όλο το πανελλήνιο δίκτυο, πλήθος γυναικών καθημερινά, παρέχοντας εδώ και 8 περίπου χρόνια εξειδικευμένες υπηρεσίες κοινωνικής, νομικής, ψυχολογικής και εργασιακής υποστήριξης.

Η υποστήριξη των Δήμων είναι πολύτιμη για την απρόσκοπτη λειτουργία των Συμβουλευτικών Κέντρων, οπότε πρόκειται για μια πολύ σημαντική στιγμή. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Καβάλας και την κ. Αργυρίου που βρίσκονται στο πλευρό μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συμβουλευτικό Κέντρο.