Δήμος Καβάλας: «Η Μεταμόρφωση» ομόρφυνε την παραλία της Ραψάνης [φωτογραφίες]

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βύρωνα κέρδισε τα εύσημα του Δημάρχου Καβάλας για τον εθελοντικό καθαρισμό και ευπρεπισμό της παραλίας της γειτονιάς της

Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βύρωνα “Η Μεταμόρφωση”, σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, προχώρησαν σε εκτεταμένες εργασίες ευπρεπισμού της παραλίας της Ραψάνης.

Πιο συγκεκριμένα, έβαψαν τον τοίχο, τα παγκάκια και τα αποδυτήρια, τοποθέτησαν μια ξύλινη καμπίνα και μάζεψαν τα σκουπίδια και τα κλαδιά από διάφορα σημεία της παραλίας.

 

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής, Κυριάκο Σταυρίδη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Κώστα Πεφάνη και τον Πρόεδρο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής, Φιλήμονα Ξουλόγη, συνομίλησε με τους εθελοντές και τους ευχαρίστησε τόσο για τον καθαρισμό μιας από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της πόλης, όσο και για το μήνυμα ανιδιοτελούς προσφοράς που εκπέμπουν μέσα από τις υπόλοιπες δράσεις τους.

Οι εθελοντικές δράσεις των συλλόγων του Δήμου Καβάλας, θα μας βοηθήσουν να κερδίσουμε το στοίχημα της προστασίας του περιβάλλοντος!