Δήμος Καβάλας: Ανοίγει ο δρόμος για την ανάπλαση της πλατείας Καπνεργάτη

Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της Δημοτικής Ενότητας Καβάλας στην πλατεία Καπνεργάτη και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου με απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Με απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκου Ταγαρά, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ, εγκρίθηκε η τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της Δημοτικής Ενότητας Καβάλας, στην πλατεία Καπνεργάτη.

Η παραπάνω εξέλιξη ανοίγει τον δρόμο για την ανάπλαση της εν λόγω πλατείας και την πεζοδρόμηση των οδών Αβέρωφ και Κασσάνδρου.

Ο Αντιδημάρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας, Γιάννης Ιακωβίδης, με δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «πρόκειται σε κάθε περίπτωση για ένα χαρμόσυνο νέο. Μας δίνει το έναυσμα για την αναμόρφωση του κέντρου της πόλης και τη δημιουργία ενός ενιαίου συνόλου που θα επεκταθεί σταδιακά στην παραλιακή ζώνη της Καβάλας. Από εδώ και πέρα θα δρομολογηθεί η διαδικασία κλήσης των υποψηφίων αναδόχων για την ανάθεση, εκτέλεση και ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου».