ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ: Έναρξη θερινού ωραρίου για το Μουσείο Καπνού

Πώς θα γίνονται οι επισκέψεις στο Μουσείο του Δήμου Καβάλας και ποιες μέρες και ώρες θα είναι ανοιχτό

Το Μουσείο Καπνού του Δήμου Καβάλας ανακοινώνει την έναρξη του θερινού ωραρίου του από 1 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου 2021, κατά τις ημέρες Τρίτη-Σάββατο, από τις 09:00 έως τις 17:00.

Οι επισκέψεις θα γίνονται μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού και για τον λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με το προσωπικό του Μουσείου, στο τηλέφωνο 2510 223344 και να ορίζουν το ραντεβού τους, τουλάχιστον 24 ώρες πριν.

Παράλληλα, ενημερώνει το κοινό ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και των επισκεπτών από τον ιό SARS-Cov-2 και τηρείται πρωτόκολλο ασφαλούς λειτουργίας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Σύμφωνα με τις οδηγίες για τη λειτουργία των Μουσείων:

  • Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 2 μέτρων κατ’ ελάχιστον για κλειστούς χώρους, με ταυτόχρονη τήρηση του κανόνα 1 άτομο ανά 15 τ.μ.
  • Επιτρέπονται οι ομαδικές ξεναγήσεις-εφόσον οι ομάδες δεν υπερβαίνουν τα οκτώ (8) άτομα-με εξαίρεση  τις επισκέψεις  σχολικών τμημάτων. (Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ομαδική ξενάγηση με αριθμό ατόμων μεγαλύτερο από τον συνήθη αριθμό μαθητών ενός σχολικού τμήματος (>25)
  • Ισχύει  η υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μη ιατρικής μάσκας από τους επισκέπτες