Λαϊκή Συσπείρωση: Εκ νέου αίτημα για αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας

Ο Χρήστος Ποτόλιας ζητάει από τη διοίκηση να μη συνεδριάσει το σώμα την ημέρα της απεργίας ενάντια στο εργατικό νομοσχέδιο

Και νέα επιστολή με αίτημα την αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 10 Ιουνίου, απέστειλε προς τον πρόεδρο του σώματος και τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας η «Λαϊκή Συσπείρωση». Ο εκπρόσωπος της Χρήστος Ποτόλιας επισημαίνει ότι ο Δήμος θα πρέπει να πάρει τη σχετική απόφαση, την ημέρα της απεργίας ενάντια στο εργατικό νομοσχέδιο, για να δείξει μ’ αυτό το συμβολικό τρόπο ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας τιμά την αγωνιστική του ιστορία.

Η επιστολή αναφέρει σχετικά:

«Κύριε Πρόεδρε. Η παράταξη μας ήδη σας απέστειλε σχετική ηλεκτρονική επιστολή για τη μη συμμετοχή του εκπροσώπου της στη συνεδρίαση της Πέμπτης 10/06/2021, ημέρα πανεργατικής απεργίας ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα που γυρνάει τους εργαζόμενους στο μεσαίωνα.

Ωστόσο θεωρούμε ότι το προεδρείο, εσείς προσωπικά, σε συνεννόηση με τη διοίκηση, οφείλετε να προχωρήσετε στην αναβολή της συνεδρίασης, προκειμένου να δείξετε με αυτό το συμβολικό τρόπο ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας τιμά την αγωνιστική του ιστορία».