Θόδωρος Μουριάδης: Στόχος δεν είναι να κλείσει η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, αλλά να λειτουργήσει με άλλον τρόπο

Ο Δήμαρχος Καβάλας ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος Καβάλας προς το παρόν δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να δίνει όσα χρήματα έδινε-Στήριξη στον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ

Τη θέση της Διοίκησης του Δήμου Καβάλας ως προς τη λειτουργία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ξεκαθάρισε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την έναρξη λειτουργίας του Πηλοθεραπευτηρίου των Κρηνίδων [διαβάστε εδώ], ενώ παράλληλα εξέφρασε απερίφραστα τη στήριξή του στον πρόεδρο της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Τάκη Αγγελίδη.

«Στόχος μας δεν είναι να κλείσει η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, αλλά να λειτουργήσει με άλλον τρόπο. Ο Δήμος Καβάλας προς το παρόν δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να δίνει όσα χρήματα έδινε. Πρέπει να εξορθολογίσουμε τα πράγματα και ως Δήμος και η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και πρέπει ο Δήμος να είναι πιο προσεκτικός σε αυτά που αναθέτει στη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», δήλωσε ο κ. Μουριάδης.

Από την πλευρά του ο κ. Αγγελίδης συνεχάρη τους συνεργάτες του στην Επιχείρηση «οι οποίοι δίνουν τα πάντα για να πείσουμε πόσο χρήσιμη είναι η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», δηλώνοντας παράλληλα ότι η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ θα συνεχίσει να εργάζεται για το καλύτερο αποτέλεσμα, με τα μέσα και τους πόρους που διαθέτει.