ΔΕΥΑ Καβάλας: Διακοπή νερού στις συνδέσεις στο παλαιό δίκτυο σε Ποταμούδια και Προφήτη Ηλία

Διαβάστε σε ποιες οδούς θα διακοπεί η υδροδότηση, πότε θα ξεκινήσει και πόσο θα διαρκέσει

Για 4 ώρες δε θα έχουν νερό οι παροχές που είναι συνδεδεμένες με το παλαιό δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή των Ποταμουδίων και του Προφήτη Ηλία, λόγω εργασιών που θα πραγματοποιήσει η Υπηρεσία Ύδρευσης της ΔΕΥΑΚ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της η υδροδότηση στις συγκεκριμένες οδούς θα διακοπή από το πρωί της Τετάρτης στις 8.00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 12 το μεσημέρι..

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών της Υπηρεσίας Ύδρευσης θα διακοπεί η παροχή νερού την Τετάρτη 04-08-2021 από ώρα 08:00 έως 12:00, μόνο στις παροχές, των παρακάτω οδών της πόλης, που είναι συνδεδεμένες στο παλιό δίκτυο ύδρευσης:

Αμισού, Τοσίτσα, Ασκληπιού, Ιωάν. Αστεριάδου (πάνω από τον παιδικό Σταθμό), Βασιλείου του Μεγάλου, Δασωτού, Δήμου, Διογένους, Δωδεκανήσου, Επτανήσου, Ευαγόρα, Ζαΐμη, Ζάππα, Ηροδότου, Ηφαίστου, Θουκυδίδου, Ικάρου, Θ. Καβαλιώτου (επάνω από την Ι. Μέξη), Γ. Κίτσου, Καλλικράτους, Καρατάσου (από Γρίβα έως Γ. Κίτσου), Κλεισθένους, Λήδας, Μεθοδίου, Ι. Μέξη (από τέρμα Αντιπάτρου έως Παστέρ), Ναζιανζηνού, Νικ. Φωκά, Ξεναγόρα, Ορέστου, Παστέρ, Πέλλης, Περσεφόνης, Πλουτάρχου, Πολυδεύκου, Σειρήνων, Τηλεμάχου, Τιμοθέου, Τοσίτσα, Χαλεπά, Χρυσοστ. Ιωάννου, το Β. Νοσοκομείο (Σανατόριο), Παυσανία, Προύσας.