Θόδωρος Μουριάδης: Συγχαρητήρια σε όσους και όσες πέρασαν, δεν τέλειωσαν οι ευκαιρίες για τους υπόλοιπους

Το μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες μετά την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Τα θερμά του συγχαρητήρια εκφράζει ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης στους μαθητές και στις μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ενώ προτρέπει όσους δεν τα κατάφεραν φέτος να συνεχίσουν να προσπαθούν να πετύχουν τα όνειρά τους, καθώς οι ευκαιρίες θα έρχονται συνεχώς, αρκεί να τις αδράξουν.

Το μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας

Θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια στους μαθητές του Δήμου Καβάλας για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και δη στις Σχολές που επέλεξαν προκειμένου να υλοποιήσουν τα όνειρά τους.

Το ταξίδι στο μαγικό κόσμο της γνώσης θα τους προσφέρει τη δυνατότητα άντλησης περισσότερων εφοδίων και εμπειριών, ούτως ώστε, πέρα από την ικανοποίηση των προσωπικών τους φιλοδοξιών, να αφήσουν το αποτύπωμά τους στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου μας.
Επίσης, άξιοι συγχαρητηρίων είναι τόσο οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όσο και οι γονείς των παιδιών, καθώς σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, λόγω των ιδιαίτερων προβλημάτων που προκάλεσε η υγειονομική κρίση, στάθηκαν στο πλευρό τους με υπομονή και ασίγαστο ενδιαφέρον.
Οι μαθήτριες και οι μαθητές που δεν τα κατάφεραν, πρέπει να γνωρίζουν ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις δεν ήταν η τελευταία ευκαιρία για να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Στο άμεσο μέλλον θα τους δοθούν και άλλες ευκαιρίες να ακολουθήσουν το δρόμο που επιθυμούν, αρκεί να είναι έτοιμοι να τις αδράξουν.

Εύχομαι καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία σε όλους.