Συμπαράταξη Πολιτών: Φτωχότερος ο Δήμος Καβάλας χωρίς τη Μαρία…

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας με επικεφαλής τον Άρη Βέρρο για τον θάνατο της Μαρίας Φραντζεσκάκη

Τη βαθιά τους οδύνη για την απώλεια της Μαρίας Φραντζεσκάκη εκφράζουν τα μέλη της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Συμπαράταξης Πολιτών, κάνοντας λόγο για έναν «αγωνιστικό και δραστήριο άνθρωπο που ενδιαφέρονταν για το καλό του τόπου και της κοινωνίας μας».

Η ανακοίνωση της Συμπαράταξης Πολιτών

Δυστυχώς η συνάδελφος δημοτική σύμβουλος, Μαρία Φραντζεσκάκη έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό. Μετά από πολυήμερη νοσηλεία της στη ΜΕΘ άφησε την τελευταία της πνοή στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα μέλη της Συμπαράταξης Πολιτών εκφράζουμε τη μεγάλη μας θλίψη για την απώλεια της Μαρίας Φραντζεσκάκη. Ο θάνατος της Μαρίας έρχεται, δυστυχώς, να προστεθεί στους χιλιάδες νεκρούς συμπολίτες μας που θρηνούμε από την έναρξη της πανδημίας στη χώρα μας.

Σίγουρα ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κυρίως ο Δήμος Καβάλας θα είναι φτωχότεροι χωρίς τη Μαρία που πέρα από τις ιδεολογικές μας διαφορές ήταν ένας αγωνιστικός και δραστήριος άνθρωπος που ενδιαφέρονταν για το καλό του τόπου και της κοινωνίας μας.

Εκφράζουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τα συλλυπητήριά μας στον σύζυγο, στα παιδιά, στον αδελφό της και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

Καλό σου ταξίδι Μαρία.