Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων: Κλείνει για φέτος η λουτρική περίοδος

Το ραντεβού με τους λουόμενους ανανεώνεται για τον Ιούνιο του 2022 μετά από ένα πετυχημένο 2021

Τέλος του Σεπτεμβρίου του 2021 ολοκληρώνεται η φετινή, πετυχημένη λουτρική περίοδος για το Πηλοθεραπευτήριο των Κρηνίδων, με το ραντεβού να ανανεώνεται για τον Ιούνιο του 2022.

Η ανακοίνωση για το τέλος της λουτρικής περιόδου

Με γνώμονα την προστασία της υγείας του συνόλου των λουομένων και τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ίσχυαν καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής τουριστικής περιόδου, ολοκληρώνεται την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 και η φετινή λουτρική περίοδος για το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων.

Η Διοίκηση της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, καθώς και η Διεύθυνση και το προσωπικό του Πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων ευχαριστούν θερμά το σύνολο των επισκεπτών για τα θετικά τους σχόλια, τα οποία επιβεβαιώνουν και τη μεγάλη αποδοχή που γνωρίζει πλέον το Κέντρο, ως αποτέλεσμα της συλλογικής και διαχρονικής προσπάθειας τόσο σε επίπεδο διοίκησης όσο και στην οργάνωση και στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Παράλληλα, εύχονται καλό χειμώνα με ψυχική και σωματική υγεία και μια νέα ιαματική περίοδο, τον Ιούνιο του 2022, που θα συνδέεται με επιστροφή στην κανονικότητα, χωρίς μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.