Θόδωρος Μουριάδης: Η Φώφη Γεννηματά ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει

Μήνυμα συμπαράστασης του Δημάρχου Καβάλας στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ η οποία δίνει «μάχη» με τον καρκίνο-«Κύμα» συμπαράστασης στη Φώφη Γεννηματά από όλους τους πολιτικούς χώρους

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛΦώφη Γεννηματά, εισήχθη εκτάκτως με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Μετά από εκτενείς εξετάσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου, με την πρόεδρο του κόμματος να καλείται για ακόμη μια φορά να δώσει «μάχη» με τον καρκίνο.

Μόλις έγινε γνωστή η κατάσταση της υγείας της κ. Γεννηματά εκφράστηκε αυθόρμητα ένα μεγάλο «κύμα» συμπαράστασης από όλους τους πολιτικούς χώρους και από απλούς πολίτες, οι οποίοι έσπευσαν να τις ευχηθούν για ταχεία ανάρρωση και να βγει νικήτρια και από αυτήν τη δοκιμασία.

Τις προσωπικές του ευχές προς την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε και ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, απευθύνοντας μήνυμα συμπαράστασης στην κ. Γεννηματά μέχρι «να ξεπεράσει σύντομα αυτήν τη δοκιμασία και να επιστρέψει ξανά δυνατή».

Το μήνυμα συμπαράστασης τους Δημάρχου Καβάλας στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ

«Θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου στη Φώφη Γεννηματά για ταχεία ανάρρωση. Είθε να ξεπεράσει σύντομα αυτήν τη δοκιμασία και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η πρόεδρος ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει».