«Christmas Run» με Αϊ Βασίληδες στο κέντρο της Καβάλας

Ένας διαφορετικός αγώνας δρόμου στο κέντρο της πόλης από τον Δήμο Καβάλας, τη Δημωφέλεια και το τμήμα ποδηλασίας του ΑΟΚ με στόχο να στηριχθεί το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία με την οποία θα δοθεί χρώμα στο κέντρο της πόλης της Καβάλας την περίοδο των Χριστουγέννων και ταυτόχρονα θα στηριχθεί οικονομικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», πήραν από κοινού Δήμος Καβάλας, Δημωφέλεια, ΑΟΚ (τμήμα ποδηλασίας) και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το βράδυ της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:00 λοιπόν θα δημιουργηθεί μια Χριστουγεννιάτικη Αλυσίδα Αγάπης, μέσα από τον αγώνα δρόμου μήκους 2 χιλιομέτρων, στην οποία οι μικροί και μεγάλοι δρομείς θα είναι ντυμένοι «Αϊ Βασίλης». Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν για τη στήριξη των δράσεων το «Χαμόγελου του Παιδιού».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Φέτος τα Χριστούγεννα η αγάπη τρέχει με χαμόγελο! Τη Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, τρέχουμε όλοι μαζί ντυμένοι Αϊ Βασίληδες, με σημείο αφετηρίας την Κεντρική πλατεία (Ελευθερίας) Καβάλας. Διασχίζουμε το κέντρο της πόλης και καταλήγουμε και πάλι στην Κεντρική πλατεία. Θα διατίθενται για τον κάθε συμμετέχοντα γενειάδα και σκούφος Αϊ Βασίλη. Τα έσοδα θα στηρίξουν το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Συμμετέχουμε μαζί με τους φίλους μας σε αυτήν την Χριστουγεννιάτικη αλυσίδα αγάπης».