Θόδωρος Μουριάδης προς Eurobank: Έχετε ανακεφαλαιοποιηθεί από τα χρήματα των Ελλήνων. Στηρίξτε τις τοπικές κοινωνίες

Δήλωση του Δημάρχου Καβάλας για τη διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος της Eurobank στην Καβάλα

Την απαρέσκεια και την αγωνία του για την πρόθεση της Eurobank να κλείσει το ένα από τα δύο υποκαταστήματα της που λειτουργούν στην πόλη της Καβάλα, εκφράζει ο Δήμαρχος Καβάλας. Ο Θόδωρος Μουριάδης με δήλωση του καλεί τη διοίκηση της Τράπεζας να επανεξετάσει την απόφαση της, η οποία εκτός του ότι δημιουργεί πολλά προβλήματα στους εργαζομένους, υποβαθμίζει το επίπεδο εξυπηρέτησης των χιλιάδων πελατών της στην περιοχή.

Υπενθυμίζει δε μάλιστα ότι η συγκεκριμένη τράπεζα, όπως και τα άλλα συστημικά τραπεζικά ιδρύματα στη χώρα έχουν ανακεφαλοποιηθεί 3 φορές από τα χρήματα του Ελληνικού λαού και άρα έχουν την ηθική υποχρέωση να στηρίζουν τις τοπικές κοινωνίες.

Η δήλωση του δημάρχου Καβάλας αναφέρει: «Θέλω να εκφράσω την έντονη απαρέσκεια και την αγωνία μου για την πρόθεση της διοίκησης της Eurobank να προχωρήσει στη διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος της στην Καβάλα.

Την καλώ να επανεξετάσει την απόφαση της, η οποία δημιουργεί συνθήκες ανασφάλειας στους δεκάδες εργαζόμενους και τις οικογένειες τους, ενώ παράλληλα υποβαθμίζει το επίπεδο εξυπηρέτησης των χιλιάδων πελατών της στην περιοχή μας

Θυμίζω ότι όλες οι συστημικές τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν τρεις φορές με χρήματα του ελληνικού λαού και έχουν τεράστια ηθική υποχρέωση να στηρίζουν τις τοπικές κοινωνίες».