Αναστασία Ιωσηφίδου: Ο κ. Μουριάδης προσέβαλε τον θεσμό του Δημάρχου και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Για «μικρόψυχη συμπεριφορά του Δημάρχου» κάνει λόγο η δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Τσανάκα με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου για το δίκτυο ύδρευσης παρουσία του Νίκου Παναγιωτόπουλου

Για προσπάθεια οικειοποίησης «του έργου των προηγούμενων διοικήσεων» κατηγορεί τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη η δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Τσανάκα, Αναστασία Ιωσηφίδου, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου για το έργο στο δίκτυο ύδρευσης η οποία δόθηκε παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου [διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ για τη συνέντευξη Τύπου].

Μάλιστα, κάνει λόγο για «μικρόψυχη συμπεριφορά απέναντι στους προκατόχους του» και προσθέτει ότι «ο κ. Μουριάδης προσέβαλε όχι μόνον τον θεσμό του Δημάρχου, αλλά και τον παριστάμενο στη συνέντευξη Τύπου Υπουργό Εθνικής Άμυνας».

Η ανακοίνωση της Αναστασίας Ιωσηφίδου

Η χθεσινή συνέντευξη Τύπου του κ. Μουριάδη, σχετικά με το έργο της ολοκλήρωσης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης μας, μόνο θλίψη προκαλεί τόσο για τον Δήμο Καβάλας όσο και για τον ίδιο.

Η παντελής έλλειψη έργου σε όλους τους τομείς, που αντανακλά βεβαίως στην πορεία του Δήμου μας τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον, οδηγεί συνεχώς τον Δήμαρχο Καβάλας σε απέλπιδες προσπάθειες να οικειοποιηθεί για λογαριασμό του το έργο των προηγούμενων διοικήσεων.

Όσο όμως και αν θέλει να παρουσιάσει το συγκεκριμένο έργο ως «φιλόδοξο στόχο της διοίκησής» του, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι το έργο της ολοκλήρωσης του δικτύου ξεκίνησε με την υπ’ αρ. 96/2019 απόφαση της ΔΕΥΑΚ, επί προεδρίας Κουφατζή και δημαρχίας Τσανάκα. Το μοναδικό που έγινε επί διοίκησής του, είναι η ένταξη στο «Αντώνης Τρίτσης», η οποία βεβαίως οφείλεται στο αμέριστο ενδιαφέρον του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Δυστυχώς με την χθεσινή μικρόψυχη συμπεριφορά απέναντι στους προκατόχους του, ο κ. Μουριάδης προσέβαλε όχι μόνον τον θεσμό του Δημάρχου, αλλά και τον παριστάμενο σε αυτήν Υπουργό Εθνικής Άμυνας.