Ο Θόδωρος Μουριάδης βραβεύει τους αθλητές του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας [φωτογραφίες]

Ο Δήμαρχος Καβάλας τίμησε για τις επιτυχίες τους στα προκριματικά πρωταθλήματα της Βορείου Ελλάδας τους Παναγιώτη Αγγή, Αθανασία Ευμορφοπούλου, Βασιλική-Βαρβάρα Παλτόγλου, Μαριάνθη Μαρκοπούλου και τον προπονητή τους Χάρη Παλτόγλου

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, βράβευσε τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καβάλας, Παναγιώτη Αγγή, Αθανασία Ευμορφοπούλου, Βασιλική-Βαρβάρα Παλτόγλου και Μαριάνθη Μαρκοπούλου, καθώς και τον προπονητή τους Χάρη Παλτόγλου.

Οι εν λόγω αθλητές πρώτευσαν στα προκριματικά πρωταθλήματα της Ένωσης Ταεκβοντό Βόρειας Ελλάδας και θα στελεχώσουν το επίλεκτο κλιμάκιο των αθλητών που θα εκπροσωπήσει την Ένωση στους Διεθνείς Αγώνες του 6ου Asteriks Cup, που θα πραγματοποιηθούν στην Σερβία στις 14 Μαΐου 2022.

Ο Δήμαρχος τους χάρισε από μια πλακέτα, τους ευχαρίστησε που κάνουν γνωστή την Καβάλα διεθνώς με τα αθλητικά επιτεύγματά τους, και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες όπως και στη ζωή τους δεδομένου ότι όλοι τους είναι μικρής ηλικίας.

Ιδιαίτερα επαίνεσε τον προπονητή τους για το ποιόν και το ήθος του ως δασκάλου του Ταεκβοντό. Εκ μέρους του Συλλόγου, ως αντίδωρο, ο Χάρης Παλτόγλου χάρισε πλακέτα στον Δήμαρχο «για την έμπρακτη συμπαράσταση και προσφορά του στον Σύλλογο».