Καβάλα: Ενημέρωση των δημοτών για το δίκτυο φυσικού αερίου

Εκπρόσωποι της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου θα βρίσκονται στο κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών του Δήμου Καβάλας για να λύσουν κάθε απορία

Τα έργα φυσικού αερίου έχουν ξεκινήσει στην πόλη της Καβάλας και με αυτή την αφορμή, οι εκπρόσωποι της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) θα βρίσκονται στο κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών (Περίπτερο ΕΟΤ) την Τρίτη 24 Μαΐου 2022 κατά τις ώρες 10:00-14:00 και 17:00-20:00.

Τη συγκεκριμένη μέρα οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την αξιοποίηση του φυσικού αερίου στη θέρμανση, στο μαγείρεμα και στη χρήση ζεστού νερού.

Επιπλέον, θα μπορούν να λάβουν πληροφορίες για τα πολλαπλά οφέλη του φυσικού αερίου όπως είναι η ευκολία στην τοποθέτηση, το χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα, η σωστή διαχείριση και ο πλήρης έλεγχος του καυσίμου που καταναλώνεται.

Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές θα μπορούν να πραγματοποιήσουν άμεσα και επί τόπου τη διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος σύνδεσης στο δίκτυο του φυσικού αερίου με τη βοήθεια των εξειδικευμένων συνεργατών.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες της Καβάλας μπορούν ήδη να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το δίκτυο του φυσικού αερίου και μέσω της σελίδας εδώ.