Μάκης Παπαδόπουλος: Όχι άλλα μισόλογα και καθυστερήσεις! Να μείνει ανοιχτός ο παιδικός σταθμός του Αγίου Λουκά!

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» καλεί και πάλι τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας να ανακαλέσει την απόφαση της

Επανέρχεται για ακόμα μια φορά για το θέμα της λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού του Αγίου Λουκά ο Μάκης Παπαδόπουλος. Με δηλώσεις του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» καλεί και πάλι τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας να ανακαλέσει την απόφαση της για κλείσιμο του Σταθμού, κάνοντας λόγο για μισόλογα, θολές δικαιολογίες και προφάσεις που δε βγάζουν νόημα.

Ο Μάκης Παπαδόπουλος δήλωσε συγκεκριμένα για το θέμα

«Η διοίκηση της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθυστερεί πολύ και αδικαιολόγητα να ανακαλέσει την απόφαση για το κλείσιμο του παιδικού σταθμού του Αγ. Λουκά.

Ακούσαμε και σήμερα μισόλογα, “θολές” δικαιολογίες και προφάσεις, που δεν βγάζουν νόημα για τις πραγματικές προθέσεις της διοίκησης του Δήμου και παρατείνουν την αγωνία και την αναστάτωση των γονέων.

Για πολλοστή φορά, καλούμε τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας να ανακαλέσει επιτέλους την απόφαση αυτή και να αφήσει ανοιχτό τον παιδικό σταθμό του Αγ. Λουκά.

Για την παράταξή μας, η σωστή εκπαίδευση και φροντίδα των παιδιών μας είναι η ύψιστη προτεραιότητα».