Μάκης Παπαδόπουλος: Πάντα ακούγαμε καθαρά και με προσοχή τι ζητούσε η τοπική κοινωνία των Κρηνίδων και αυτό στηρίζαμε

Ο συνδυασμός «Ο τόπος της ζωής μας» τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ των απόψεων της κοινωνίας των Κρηνίδων, και κατηγορεί τη διοίκηση του Δήμου για… μισόλογα

Την άποψη της τοπικής κοινωνίας των Κργηνίδων για μεταφορά της λαϊκής αγοράς στην οδό 28ης Οκτωβρίου, στηρίζει (και) με ανακοίνωση του ο «Τόπος της ζωής μας». Ο Μάκης Παπαδόπουλος με δήλωση του επισημαίνει ότι η παράταξη του άκουσε τη φωνή των τοπικών παραγόντων και ζητάει την αλλαγή της τοποθεσίας διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς, ενώ κατηγορεί τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας ότι «κρύφτηκε» και πάλι για να πει «ναι» σε όλους και θα αλιεύσει ψήφους!

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Για μια ακόμη φορά, η παράταξή μας «Ο Τόπος της Ζωής μας» άκουσε με προσοχή τη “φωνή” της τοπικής κοινωνίας των Κρηνίδων και στήριξε – χωρίς προϋποθέσεις και μισόλογα – την πρόταση για μεταφορά της λαϊκής αγοράς στο εμπορικό κέντρο, και πιο συγκεκριμένα στην οδό 28ης Οκτωβρίου.

Αντίθετα, παρακολουθήσαμε την άτολμη και αλλοπρόσαλλη στάση του Δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη, ο οποίος μετά από τρία χρόνια “κρύφτηκε” πάλι πίσω από τον… “θάμνο” του και είπε “ναι” σε όλους, ελπίζοντας να “αλιεύσει” ψήφους από παντού.

Αποτέλεσμα; Η λαϊκή θα παραμείνει τελικά εκεί που είναι σήμερα κόντρα στη βούληση των θεσμικών φορέων της κοινωνίας των Κρηνίδων, οι οποίοι αισθάνονται προδομένοι με τον χειρότερο τρόπο από τον Δήμο Καβάλας.

Για μας υπάρχει ένας δρόμος: να στηρίζουμε με αποφασιστικότητα κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην καλύτερη ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας και στην ανάπτυξη του τόπου μας, του Τόπου της Ζωής μας»!